Sim Extranet

Käyttöehdot

Yleistä

Tämän dokumentin sisältöä sovelletaan Sim Finland Oy:n (jäljempänä myyjä) ja sen asiakkaiden välisen asiakassuhteen hoitoon. Asiakas sitoutuu noudattamaan tätä sisältöä aloittaessaan asiakkuussuhteen Sim Finland Oy:n kanssa. Tämän dokumentin sisällön oikeellisuus on pyritty varmistamaan kaikin tavoin. Sim Finland pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja koska tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Myös hiusalan opiskelijat voivat hakea käyttäjätiliä. Opiskelijan tulee olla hakuhetkellä kirjoilla jossain hakemussivulla listatuista oppilaitoksista. Opiskelijoiden käyttäjätunnukset ovat voimassa yhden vuoden kerrallaan, jonka jälkeen vaaditaan uutta vahvistusta opiskeluoikeudessta.

Tilaus- ja toimitusehdot

Kaikki myyjän ilmoittamat hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ja myyjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa ilmoittamiaan hintoja. Kaikkiin hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Tilatut tuotteet toimitetaan postin välityksellä postipakettina. Tilauksen kokonaispainon ja/tai yhteissumman mukaan määräytyvät postikulut lisätään tarvittaessa tilauksen hintaan. Postikulut ja mahdollinen postikuluvapaa ostoraja näkyvät tilausta vahvistettaessa.

Arvioitu toimitusaika on 1–5 työpäivää. Myyjä toimittaa tuotteet Postin kuljetettavaksi, jonka jälkeen toimitusaika asiakkaan toimitusosoitteeseen määräytyy Postin voimassaolevien toimitusehtojen mukaan.

Jos asiakkaan tilaama tuote on loppuunmyyty tai jos tuotteen saatavuudessa on ylitsepääsemättömiä vaikeuksia, myyjä pidättää oikeuden toimittaa vain osan tilauksesta, toimittaa tilauksen vasta myöhempänä ajankohtana, tai peruuttaa tilauksen. Käsittelemme puutteet tapauskohtaisesti, pyrimme noudattamaan asiakkaan toiveita jälkitoimitusten suhteen, ja otamme tarvittaessa yhteyttä jos ongelmia ilmenee.

Jos asiakkaalla on aikaisempi maksamatta jäänyt erääntynyt lasku, myyjä voi halutessaan odottaa että suoritus näkyy myyjän tilillä ennen uuden tilauksen toimittamista.

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan viivästyksestä tai toimituksen virheellisyydestä asiakkaalle aiheutuneita välillisiä vahinkoja kuten tuotantotappiota, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa.

Myyjä pidättää itselleen oikeuden olla hyväksymättä tai lähettämättä tilausta.

Käytössä olevat maksutavat ovat:
- Laskutus myyjän voimassa olevien käytäntöjen mukaisesti.
- Ennakkomaksu maksupalveluntarjoajan kautta.

Paytrail-maksupalvelun erityisehdot

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Sim Finland Oy · Hiitintie 4, 33400 Tampere · Puh 0800-93641
Käyttöehdot · Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Sim